Senaat

HET DAGELIJKS BESTUUR VAN W.S.V. CERES

De Senaat is het dagelijks bestuur van de Wageningse Studenten Vereniging Ceres. Zij zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten op de Sociëteit en met de Vereniging. De Senaat van de Wageningse Studenten Vereniging Ceres heeft zich voor het jaar 2020-2021 als volgt geconstitueerd:

image00008.jpeg
image00006.jpeg
image00003.jpeg
image00002.jpeg

President

M.J. (Marloes) Rietveld

Neem contact op met de President voor de media, verzekeringen en algemene zaken.

K. (Kim) Otto

Neem contact op met de Secretaris voor de planning, in-/uitschrijven, Bu-Lid worden, mailadressen, de website & sociale media, (oud-)Leden, ruimteafschrijvingen en algemene zaken.

Penningmeester Vereniging

F.R. (Florine) Crul

Neem contact op met de Penningmeester Vereniging voor vragen over facturen, BEERen en betalingen.

Penningmeester Sociëteit

M.E. (Matthias) Hartman

Neem contact op met de Penningmeester Sociëteit voor zaken omtrent iedere vorm van verkoop van horeca artikelen en voor de automatisering van de bar.

image00007.jpeg
image00004.jpeg
image00001.jpeg
image00005.jpeg

Assessor

M.M. (Marlot) Jansen

Neem contact op met de Assessor voor vragen rondom Lid worden, Commissies, de introductietijd, Onderverenigingen, Gezelschappen en Contractus Wageningen.

Commissaris van het Consumabel I

W.G. (Wessel) Huting

Neem contact op met de Commissaris van het Consumabel I als u vragen heeft over drankverkoop, zaalhuur, feesten en partijen op onze Sociëteit.

Commissaris van het Consumabel II

J. (Job) van Tuin

Neem contact op met de Commissaris van het Consumabel II voor alle zaken aangaande de verenigingskeuken en andere externe partijen.

Commissaris van de Inventaris

C.H. (Kari) Elbers

Neem contact op met de Commissaris van de Inventaris voor alles rondom het gebruik van het pand, het gebruik van het verenigingsvoertuig en voor het lenen van meubilair.