W.S.V. Ceres

Lustrum

Onze Vereniging viert dit jaar het 145-jarig bestaan, 145 jaar aan mooie herinneringen. Neem een kijkje op de Magnifique Lustrum website via de volgende link:

https://lustrumceres.nl/ ​​​​​​​


Met meer dan 800 actieve Leden is de W.S.V. Ceres de grootste studentenvereniging in Wageningen. Het Wageningse Studenten Corps is opgericht in 1878 en sinds die tijd dé plek om vrienden voor het leven te maken, voor zelfontplooiing en om het maximale uit je studententijd te halen. Met haar rijke geschiedenis, kent onze Vereniging prachtige tradities. 

Jaarclubs en Gezelschappen vormen hechte vriendengroepen die zeer actief naar onze Sociëteit komen. Met 50+ Verenigingshuizen bieden wij van alle studentenverenigingen in Wageningen de grootste kans op een huis. Dit zijn mannen, vrouwen of gemengde huizen van tussen de 5 tot 18 huisgenoten. Naast de grote feesten en het borrelen, zetten Leden zich in voor onze Commissies en voor goede doelen. Ook op muzikaal, sportief en creatief gebied zijn er oneindig veel mogelijkheden op onze Vereniging. 


00_Kroeg_vroeger.jpg


0000_voor_op_website.PNG


Onze sponsoren