AGENDA

Geen aanstaande evenementen

NIEUWS

Symposium 'De Mentale Marathon'

Symposium 'De Mentale Marathon'

Op dinsdag 20 februari vond het symposium ‘De Mentale Marathon’ plaats tijdens de...


Politieke avond

Politieke avond

Vorige week organiseerde de W.S.V. Ceres samen met de Wageningse Kamer van...

Lid worden?

De voorinschrijvingen voor 2024 zijn nu geopend! 

Klik hier voor meer informatie over het Lidmaatschap en Introductietijd.

Klik hier om jezelf alvast van een plekje te verzekeren.

OUDSTE STUDENTENVERENIGING VAN WAGENINGEN


Met meer dan 800 actieve Leden is de W.S.V. Ceres de grootste studentenvereniging in Wageningen. Het Wageningse Studenten Corps is opgericht in 1878 en sinds die tijd dé plek om vrienden voor het leven te maken, voor zelfontplooiing en om het maximale uit je studententijd te halen. Met haar rijke geschiedenis, kent onze Vereniging ook prachtige tradities. 

PROMOSITE.JPG


VRIENDSCHAPPEN VOOR HET LEVEN

Jaarclubs en Gezelschappen vormen hechte vriendengroepen die zeer actief naar onze Sociëteit komen. Met 50+ Verenigingshuizen bieden wij van alle studentenverenigingen in Wageningen de grootste kans op een huis. Dit zijn mannen, vrouwen of gemengde huizen van tussen de 5 tot 18 huisgenoten. Naast de grote feesten en borrelavonden, zetten Leden zich in voor onze Commissies en voor goede doelen. Ook op muzikaal, sportief en creatief gebied zijn er oneindig veel mogelijkheden op onze Vereniging. DE BESTE FEESTEN

Op Ceres vind je de grootste feesten van Wageningen. Van Bandnights tot een groots extern Gala, een 3-daagse Stupéfête, niets is hier te gek. Hierom staan wij ook bekend als de gezelligste Vereniging waar alles kan!

CD18590047kopie.JPG
0000_voor_op_website.PNG

Onze sponsoren