Evenementen


Evenementen


GALA 

Eén keer per jaar is er op een externe locatie een geweldig gala, waar al onze leden met hun date heen gaan. Alle mannen en dames stralen dan in rokkostuums en galajurken. Op locatie genieten de leden van een prachtige toneelvoorstelling, een diner, en daarna een fantastisch feest dat doorgaat tot in de vroege uurtjes. 


PROMOSITE.JPG
Almanakuitreiking 2023

ALMANAKUITREIKING

De Almanak commissie brengt ieder jaar een nieuwe Almanak uit. De Almanak is een erg dik boekwerk met hierin alle hoogtepunten van het afgelopen jaar, foto's van de jaarclubs, commissies, gezelschappen en huizen. Daarnaast staan ook onze onverenigingen erin en kun je diverse interviews lezen. De uitreking van de Almanak gaat altijd gepaard met een groot feest en natuurlijk een spectaculaire Almanak onthulling. 


WINTERSPORT

Jaarlijks organiseert de sportcommissie een geweldige wintersport voor al onze leden. Met een grote groep vertrekken we naar een prachtige locatie en genieten we van de pistes, sneeuw, feesten en natuurlijk gezelligheid! STUPÉFÊTE

Stupéfête is een jaarlijks 3-daags themafeest georganiseerd door onze Stupéfête commissie. Gedurende de 3 dagen feest is onze vereniging super mooi aangekleed bijpassend bij het thema. Op de eerste dag vindt er altijd een groot sporttoernooi plaats. De andere twee dagen hebben we grote feesten op onze vereniging en heb je als eerstejaars zelfs je eigen bar!


AID

Tijdens de Algemene Introductie Dagen staat heel Wageningen elk jaar weer op zijn kop. De AID is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars studenten in Wageningen. Het is een week vol activiteiten en grote feesten en daarom dus dé perfecte gelegenheid om onze gezellige stad en alle studentenvereniging te leren kennen. Tijdens de AID is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor W.S.V. Ceres. Voor meer informatie ga naar www.aidwsvceres.nl


CD12230015.JPG

OKTOBERFEST

In oktober is er een jaarlijks oktoberfest op onze vereniging. Tijdens dit feest wordt er een biercantus georganiseerd voor onze leden en verschijnen zij in hun mooiste dirndl of lederhose! 


KROEGMUSICAL

Ieder jaar hebben onze leden de kans hun talenten te laten zien in de spectaculaire kroegmusical. De musical wordt geschreven door onze toneelvereniging en de muziekcommissie en er is dus elk jaar weer een ander thema. Bij de kroegmusical is er veel ruimte voor creativiteit en vooral erg veel plezier! 

CD14560030.JPG


Onze sponsoren