Hoogh Buijten Ruscht

Zoek jij nog een kamer of logeerplek voor de AID met kans op een vaste kamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Wij zijn HBR, een studentenhuis met 10 gasten en de huishond Mojo. Naast onze uiteenlopende studies hebben we allemaal een dynamisch studentenleven, dat bestaat uit sporten, feesten, fanatiek spelletjes spelen, klussen, genoeg bankhangen en actief zijn op onze vereniging. 

Ons huis is gelegen aan de westkant van Wageningen, net buiten het centrum. Deze is slechts op 5 minuten fietsafstand en de universiteit op 15 minuten. Ondanks dat bij ons studeren bovenaan staat, zijn we toch van alle markten thuis. Zo organiseren wij genoeg activiteiten per jaar: onder andere twee huis weekenden, een oud-huisgenoten barbecue, een kerstdiner en meerdere avonden met andere huizen. Daarnaast zijn wij eigen huisbaas, dus kunnen we alles doen wat we willen met het huis. Zo hebben we laatst een nieuw dakterras en een bar met tap in de tuin gebouwd. Bovendien is misschien wel ons grootste voordeel dat we een vrijstaand huis hebben zonder buren, ideaal om ongestoord tot laat in onze grote tuin of op het dakterras te zitten! 

Ook dit jaar zijn we op zoek naar 2 nieuwe huisgenoten. Dus spreekt dit jou aan, stuur dan een berichtje met een verhaaltje over wie je bent en wat je bezighoudt in het dagelijks leven, en misschien logeer je hier tijdens de AID of zien we je voor een scholierenfeest! 

Groeten, 

De mannen van HBR 

HBR-1.jpeg

Onze sponsoren