Financiële commissie

WAGENINGEN

De W.S.V. Ceres is de grootste studentenvereniging van Wageningen en telt meer dan 800 actieve Leden en meer dan 4.000 reünisten. Onze Leden studeren veelal aan Wageningen University & Research, een onderwijsinstelling befaamd door haar drie kerndisciplines omtrent (dier)voeding & biobased productie, natuurlijke hulpbronnen en leefomgeving en maatschappij & welzijn. Onze vereniging is nauw verwant aan deze universitaire kerngebieden. Duurzaamheid, innovatie en de toekomst staan hier hoog in het vaandel.


FINANCIËLE COMMISSIE

De Financiële Commissie (FiCo) is verantwoordelijk voor de acquisitie van onze Vereniging en biedt middels verschillende interne communicatie platformen en persoonlijk georganiseerde carrière activiteiten een waardevolle verbintenis tussen (oud)leden en het bedrijfsleven. De FiCo is daarmee het centrale aanspreekpunt voor bedrijven die een samenwerking willen aangaan met de vereniging en naamsbekendheid willen creëren onder haar leden. 

Dagelijks zijn twee van onze commissieleden aanwezig op de vereniging om zich in te zetten voor deze doelen en u als bedrijf te woord te staan. 

FiCo_foto.jpg

SPONSORING

De FiCo draagt zorg voor de sponsor contacten- en contracten binnen onze vereniging. Sponsoring wordt gekenmerkt door een breed scala aan mogelijkheden, uiteenlopend van een bescheiden aandeel tot aan het mede mogelijk maken van grootschalige verenigings gerelateerde evenementen. Daaruit volgt dat sponsoring, en het daarmee bereiken van (oud)leden, kan plaatsvinden in verscheidene vormen en bovendien een interessante mogelijkheid kan bieden om naamsbekendheid van uw bedrijf op te bouwen en te behouden. Het beoogde publiek dat hiermee bereikt is van zeer relevante waarde, gezien menig lid van Ceres carrièregericht is en naast het studeren streeft naar een ontwikkeling op sociaal- en organisatorisch vlak. 

Enkele voorbeelden waar u aan kunt denken bij onze sponsormogelijkheden zijn als volgt:

  • Iconische poster/banner/gadget

  • Adverteren middels een logo op onze website of via advertentiemogelijkheden in onze leden App (online)

  • Advertentie in ons verenigingsblad ‘Ceres’ (offline)

  • Een pagina in de jaarlijkse almanak

  • Communicatie via onze sociale media platformen (Facebook/Instagram/LinkedIn)

EVENEMENTEN

Naast de vele mogelijkheden tot sponsoring, biedt W.S.V. Ceres bedrijven ook de mogelijkheid om direct in contact te komen met onze leden. Zodoende worden er door de Financiële Commissie ieder jaar meerdere grote evenementen (mede)georganiseerd, die het faciliteren om bedrijven kennis te laten maken met studenten en vice versa. Een paar voorbeelden van dergelijke evenementen zijn de:

  • Jaarlijkse bedrijvenmarkt (open voor voor alle studenten van Wageningen University & Research)

  • Bedrijven- diners en presentaties

  • Inhousedagen

  • Workshops en opgezette business case

Bovendien zijn wij bedrijven graag van dienst bij het invullen van een vacature, door te helpen zoeken naar geschikte kandidaten binnen ons studenten netwerk. Tegelijkertijd voorzien wij hierbij studenten van een helpende hand, door hen te helpen bij het vinden van een passende stage, thesis plek of daadwerkelijke baan. 

Mocht u interesse hebben in een van de bovengenoemde opties of graag van meer informatie worden voorzien, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via onderstaande gegevens: 

Telefoonnummer: 0317 41 44 51

E-mail: fico@wsvceres.nl

Verder kunt u ook een kijkje nemen in onze brochure:

Brochure sponsormogelijkheden

Onze sponsoren