De Burlenburgh

DE BURLENBURGH

Beste aankomende student, 

Ga jij komend jaar in Wageningen studeren en lijkt het je leuk om op een actief mannenhuis te wonen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! 

We wonen met 10 gezellige gasten net buiten het centrum van Wageningen. Onze grote tuin is de ideale plek voor het organiseren van een BBQ, gezellig feestje of om natuurlijk lekker een balletje te trappen! Verder doen wij veel samen zo gaan we ieder jaar op huisweekend, klikken we de ski’s vast in het najaar en gaan we zo nu en dan naar een festival.  

Ook sporten we geregeld met elkaar: van een balletje trappen tot aan samen naar de sportschool gaan. Verder eten we de meeste avonden vaak ‘s avonds samen en chillen we  buiten de feestjes om lekker op de bank.  

Ben jij opzoek naar een actief mannenhuis met een gezellige sfeer, spreekt dit je aan en zou je graag eens langs willen komen? Stuur ons dan sowieso een appje 06-43464013! en dan zien we je misschien binnenkort tijdens een bbq! Wij bieden ook slaapplekken aan tijdens de AID, waarna je kan maakt op een vaste plek. 

d13fbbc6-6c79-4a80-87c8-b6a45d206e4e.JPG

Onze sponsoren