Een week op Ceres

Op onze studentenvereniging wordt alles gedaan door en voor de leden, hierdoor krijg je veel contact met andere studenten en heb je zonder moeite een grote groep vrienden waarbij je altijd terecht kunt. Bij Ceres leer je heel veel nieuwe mensen kennen uit verschillende jaren en van verschillende studies. Doordat we maar liefst 48 verenigingshuizen hebben vind je nog sneller je eigen plekje bij ons. Wij bieden ook vele activiteiten die je niet wil missen, zoals sport, muziek en feesten. We hebben verschillende soorten sportteams zoals hockey en voetbal, maar ook meerdere bands, onderverenigingen, gezelschappen, jaarclubs en commissies. Er is dus voor iedereen een plek en iedereen kan hier terecht met zijn eigen inbreng!

                                                                EEN WEEK OP CERES

Maandag

Op maandag is het kroegavond! Je kunt op deze avond samen komen met je jaarclub en lekker borrelen, eten en drankjes doen. Je kunt op deze avond even langskomen om te eten of blijf tot in de late uurtjes, het is aan jou de keuze! 

Dinsdag

Dinsdag is een rustige avond. Meestal zijn er geen activiteiten op Ceres. De dinsdag is namelijk de dag om even lekker te chillen met je huis! Even lekker niksen of een leuke activiteit, alles kan!


Woensdag

Woensdag is een avond waarop gezelschappen en onze 5 bands samen komen, als je dit leuk vindt kun je er ook voor kiezen om je hier bij aan te sluiten! Gezelschappen zijn groepen mannen, vrouwen of gemengd uit verschillende jaren met dezelfde interesses. Zo zijn er gezelschappen voor mensen die weg zijn van vis eten, toetjes of een lekkere Hollandse pot. Dus genoeg keuze!

Donderdag 

Donderdag is de feestavond! We hebben in onze kelder een discotheek die wordt gerund door de commissie Disco Fellisco. Zij beheren de bar, zorgen voor de aankleding en draaien muziek. Er worden soms ook grote themafeesten op Ceres gegeven die altijd druk bezocht zijn. Naast feesten wordt er getraind door de hockeyteams en gerepeteerd door verschillende bands. Na de training of repetitie komen ze vaak een biertje drinken voor €0,50 tijdens het ‘happy hour’ van Fellisco. 

Vrijdag

Op vrijdag kun je weer naar je ouders gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om nog even langs te gaan op Ceres en een drankje te doen! Op vrijdag staat er een verenigingshuis achter de bar wat zorgt voor veel gezelligheid en het is ook de borrelavond van Dispuut Ardjoena. Bovendien vinden een aantal keer per jaar afstudeerfeesten plaats op vrijdag. Weer je eigen vrije invulling dus!

Onze sponsoren