Zaalverhuur

ZAALVERHUUR

Sociëteit Ceres biedt ruimte en faciliteiten voor meerdere vormen van partijen, voor een diner, feest, borrel of een ander evenement kunt u bij ons terecht. Wij bieden vier verschillende ruimtes aan met ieder een aangeraden gebruik. De capaciteit van de zalen zijn een indicatie. De prijzen voor verhuur verschillen per zaal en worden indien u contact met ons opneemt besproken. Voor meer informatie en offertes kunt u terecht bij de Commissaris van het Consumabel 1 (consumabel1@wsvceres.nl). 


IN HET KORT - DE ZALEN

  • Kroegzaal: cap. borrel/receptie/feest, 600 personen. Diner, 250 personen.
  • Theaterzaal: cap. borrel/feest, 120 personen. Diner, 80 personen.
  • Heerensoos: cap. borrel, 60 personen. Diner, 50 personen.
  • Nolleke Prop: cap. feest, 120 personen.
  • De Jeu de Boules baan

KROEGZAAL

De Kroegzaal is de grote zaal van de Sociėteit Ceres. Deze zaal komt u binnen door de grote voordeur en beschikt over 4 dubbele deuren naar de ruime voortuin waar u onder de monumentale kastanjebomen staat. De zaal zelf is volledig gelambriseerd en beschikt over een grote bar die de capaciteit van elk feest en iedere partij aan kan. De zaal is door te scheiden en visueel te verkleinen waardoor ook de wat kleinere evenementen hier goed uit de verf kunnen komen.

Capaciteit: 

Borrel/receptie/feest: 600 personen.
Diner: 250 personen.

Grote-Kroegzaal_1.jpg
Grote_Kroegzaal_2.jpg

THEATERZAAL

De Theaterzaal met de ingebouwde Koffiebar is perfect voor uw diner, borrel of feest. Wat betreft aankleding is er veel mogelijk. De ruimte heeft een eigen ingang en beschikt over moderne sanitaire voorzieningen. De ruime achtertuin is bij de Theaterzaal inbegrepen er is een optie voor een eigen rookruimte. De Theaterzaal is volledig afgesloten van de rest van de Sociėteit.

Capaciteit: 

Borrel/feest: 120 personen.
Diner: 80 personen.

Theaterzaal.jpg
Theaterzaal-2.jpg

HEERENSOOS

De Heerensoos is een ruimte die bij uitstek geschikt is voor het wat nettere diner. De ruimte heeft de beschikking over een klassieke houten bar en alle wanden inclusief plafond zijn betimmerd met hout. Ook is er een haard in de ruimte. De Heerensoos heeft een klassieke uitstraling, passend bij een diner op niveau.

Capaciteit:

Borrel: 60 personen.
Diner: 50 personen.

Heerensoos-3.jpg
Heerensoos-2.jpg

NOLLEKE PROP

Nolleke Prop is de enige echte studentendiscotheek van Wageningen. De ruimte beschikt over een eigen ingang, garderobe en sanitaire faciliteiten daardoor is het uitermate geschikt voor een klein feest. Licht en geluid kunnen verzorgd worden door onze Disco Fellisco (DJ-commissie) die belast zijn met het uitbaten van Nolleke Prop.

Capaciteit:

Borrel/feest: 120 personen.
Diner: 80 personen.

Fellisco_2.JPG
jeu_de_boules_baan.jpg
De Jeu de Boules baan

Jeu de Boules baan

De Jeu de Boules baan kunt u afhuren voor toernooien of juist vriendschappelijke potten. Ook is het mogelijk een uitgebreide borrel hier te doen, voor meer informatie kunt u contact opnemen.


Onze sponsoren