BLAUWBEK

Lieve meiden, 

Ga jij volgend jaar in Wageningen studeren en wil je alles uit je studenten tijd halen? Stuur ons dan een berichtje en kom binnenkort gezellig bij ons borrelen! 

Wij zijn een actief en hecht huis met 5 meiden. Onze prachtige villa ligt op loopafstand van het centrum en binnen 10 minuutjes ben je op de uni. Elke dinsdag hebben we huisavond, die er altijd weer anders uitziet! Soms een filmavondje met goede snacks, dan een overvolle borrelplank met een goed glas wijn, wat eindigt in mee bleren op de laatste hits en andere keren hebben we een lekker meidenavondje met een masker op. 

Ook organiseren we veel activiteiten zoals datediners, huisweekenden, kerstdiners en af en toen een festivalletje pakken zijn wij ook altijd voor in! 
Boven ons wonen nog 8 gasten waarmee we af en toe chillen, bbqen en feesten in onze tuin. 

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren en zie jij jezelf hier wel wonen? stuur ons dan een leuk berichtje over jezelf! Tijdens de AID hebben wij een aantal logeerplekken en daarna komt er een vaste kamer bij ons vrij, dus misschien wordt jij wel ons nieuwe huisgenootje! 

Interesse? Stuur een bericht naar 06-41602570

Liefs, 
Blauwbek!!💙💙💙💙💙💙
Lieke, Flo, Lianne en Roos

WhatsApp_Image_2024-06-05_at_14.58.03.jpeg

Onze sponsoren