Nieuws

Rouwbericht: overlijden Pau Kalmeijer Mestre

De Senaat der Wageningse Studenten Vereniging 'Ceres' deelt hierbij het dieptrieste nieuws dat ons geliefde tweedejaars lid, Pau Kalmeijer Mestre, op woensdag 2 juni is overleden. 

Afgelopen donderdag werd op de Sociëteit een herdenking voor Pau gehouden, waarbij ieder die dat nodig had bij eenieder kon komen en steun bij elkaar kon zoeken. Dat zo enorm veel Leden hun medeleven hebben betuigd, laat zien wat voor geliefd en energiek persoon Pau Kalmeijer Mestre was. 

Het grote gemis dat de familie en vrienden moeten dragen is onbeschrijfelijk. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze aanstaande, moeilijke tijd. Wij vragen eenieder gepast met deze situatie om te gaan. Wanneer er vragen zijn over hoe wij hier als vereniging mee omgaan, dan kan men vanzelfsprekend bij de Senaat terecht.

De Wageningse Studenten Vereniging 'Ceres' heeft de verenigingsrouw aangenomen tot en met woensdag 9 juni 2021. Hetgeen betekent dat wij géén verenigingsactiviteiten organiseren teneinde Pau te herdenken. 

De herdenkplek van Pau op de Sociëteit kunt u nog steeds bezoeken tot en met woensdag 9 juni 2021. Deze plek zal toegankelijk zijn vanaf 10.00 tot en met 17.00. Mocht u buiten deze uren de herdenkplek willen bezoeken, dan kunt u contact opnemen met de Senaat. 

Met gepaste hoogachting,

Senaat der Wageningse Studenten Vereniging 'Ceres'

 

Onze sponsoren